Lipsesc din blogosfera despre natură în românește informațiile de graniță: Lipsesc teoriile curajoase (eronate sau nu) dar care pot genera dezbateri, lipsesc cred multe povești foarte locale, și lipsesc analizele situațiilor în care cu bune intenții oamenii fac rău naturii. Sper să acopăr în timp aceste aspecte.

Există surse de informatii mult mai bogate și care s-ar putea să vă placă mai mult decât acesta. Iată câteva exemple, aștept și alte sugestii care să le public aici.

http://www.ecomagazin.ro/ foarte documentat cu tot ce apare in materie de ecologie, bine organizat și fără apocalipsă. De aici am aflat despre filmul ăsta:

https://florinak.wordpress.com/ Care este extrem de bine documentat, divers și consistent. Blogul unui specialist pentru cei care caută idei si informații.

https://propark.ro/ Locul unde se întâlnesc ariile protejate din România și Moldova. Și cel mai mare centru de perfecționare pentru lucrătorii din ariile protejate.

http://www.dorupanaitescu.ro/ Doru este așa cum spune ”umblat pe coclauri” ca nimeni altul și face niște sinteze care lămuresc definitiv câte un subiect (exemplu)

http://www.muntesiflori.ro/ Blog de munte cu foarte multe informații botanice și nu numai.

https://ioanstoenica.com/ Blogul unui ghid bun!

https://ggverb.wixsite.com/natureandhumans Proaspăt deschis în engleză axat pe efectele terapeutice ale Pădurii. dar fratele întru autor al ăstuia care îl ai în față.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s